­

KL2 Automatisk stokeranlæg

Vi er din specialist i indjustering af KL2 automatisk stokeranlæg

Hos NH Bioservice er vi specialist i at indstille og justere dit KL2 stokeranlæg og har gennem vores samarbejde med både VVS Eksperten og VVS Grossisten indgående kendskab til både fyret og dets muligheder.

Får stokeranlæget indstillet korrekt og spar penge!

En korrekt indstillet stokeranlæg benytter ikke så meget brændsel og udnytter den tilførte brændselskilde meget bedre. Det betyder besparelser for dig, idet der skal benyttes mindre brændsel for at opnå den ønskede varme.

Informationer omkring KL2 automatisk stoker

Automatisk stokeranlæg til fastbrændsel - kul -olivensten (diameter 5-25 mm) og træpiller (20 mm).
KL-stokere på 15 og 25 kW kan fx. anvendes til opvarmning af almindelige beboelser. Stokere med ydelser på 35, 50 og 75 kW kan anvendes til store bygninger fx. skoler, lejlighedskomplekser m.v. - modeller helt op til 700 m2.
Anlæggets moderne konstruktion giver lave driftsokostninger, miljøvenlig drift og komfort på linie med olie- og gasfyrede anlæg.
KL-stoker er monteret med pausefyring, hvilket åbner mulighed for fyring med kul og træpillermed den nødvendige effekt. Endvidere nedsættes risikoen for tilbagebrænding betydeligt.
Automatisk drift vha. brugervenlig styring. Med mulighed for tilkobling af ekstern varmtvandsbeholder. Kraftig snegl, gear og motor. Hurtig og enkel rengøring og vedligeholdelse,samt stor askeskuffe. Sikkerhedstermostat og overkogningssikring, som forhindrer overophedning afkedlen og varemsystemet - er forudindstillet til 95°.
Kobling med split, hvilket forhindrer overbelastning af motor i tilfælde af at sneglen bliver blokeret. Rør for brandslukning vha. tilslutning med termoventil og 24 ltr. membrantank med 0,5 bars fortryk.
Stor askeskuffe - længere tid mellem hver tømning!

Dokumentation til KL2 automatisk stokeranlæg

KL2 manual

KL2 datablad
Har du spørgsmål? Kontakt os på
2166 2288

 

­